Saturday, January 19, 2013

Farewell Part II

Assalamualaikum..peace be upon u!

okayh..Ju tak abes lagi nak bercerita tentang hari-hari terakhir ju berada di UTM terchenta ni..Sehari lepas ju submit final draft..One of my girlfriend ajak pergi makan Seoul Garden..nak treat semperna dah abes master katenya..okayh..Part makan memang ju tak tolak..ahaks! Rezeki orang kate! di hujung-hujung waktu di UTM ni rezeki sungguh murah..Alhamdulillah..hee..thanks Cik Wanie!


After perform solah zohor, weols terus gerak ke City Square JB..! Konon-konon pergi awal boleh lepak lama sikit kat sana..tapi hakikatnya ju tak faham kenapa orang JB suka bebenor nak ke CS ni..nak cari parking bukan maen susah!berape kali round tawaf parking pun tak tau la..after setengah jam baru dapat parked! Okayh..lupakan kisah parking! Actually banyak kenangan ju kat CS ni..dulu-dulu masa undergrad ni lah tempat kalau nak jalan-jalan pun..takde tempat lain dah..haha! tapi sekarang ni memang dah lama dah tak datang jalan-jalan kat sini..eh? tetibe mengimbau kenangan pulak kan! blurr!


Bila dapat je parking, kami terus Seoul Garden untuk menyempurnakan niat asal..Apa lagi kalau bukan memenuhkan perut masing-masing..haha..Tapi tak banyak sangat gambar dapat snap..Tengah lapa kan..hape pun tak ingat dah..ahaks! Seoul Garden ni diantara restaurant steamboat yang memang dah terkenal di mesia ni..Ada banyak cawangan..kat KL pun ada juga..Yang penting HALAL dan banyak pilihan..Kalau korang nak pergi, pergilah time lunch hour. maklum la..Lunch Hour murah sikit..haha! Lunch buffet and dinner lain harga..Tapi pastikan korang kosongkan perut dulu before datang..Baru haven! haha


Makanan kat sini sedap bangat! Boleh makan sampai pensan...hehe..Walaupun harga agak mahal sikit..Tapi bagi ju Berbaloi-baloi! heee





Last skali macam biasa! aisyeyemmmmm! Yummy..durian, yam and coklat jadi pilihan =)


Lepas masing-masing da kekenyangan..haruslah kena jalan-jalan cuci mata..baru lemak tepu tak berkumpul dekat perut..ahaks! Tapi sekarang ni CS tengah buat renovation..So nak jalan-jalan pun tak best juga..banyak kedai-kedai yang tutup..huhuhu..Last-last dok lepak lama dalam MPH je..ahaks! nampak skema tak?haha..Dah abes study pun lepak book store! apedaaa!

BABAI!
ASSALAMUALAIKUM
^_^











6 comments:

Ayu said...

Assalamualaikum...dtg ziarah ni...=) waahhh..yummy...sy follow anda, ayujue

Kuazue Mohd said...

wah..gumbirakan hari2 terakhir...rindu nya kenangan itueww...

Qiela Azman said...

Salam , haii follow blog hijau. hehehe

http://storylifeofqiela.blogspot.com/

ayu jue said...

Ayu>> thanks ayu..ade mase ju singgah blog ayu pula..=)

ayu jue said...

Kuazue Mohd >> dah pasti nanti ju akan rindu saat ni jugak..sob sob ='(

ayu jue said...

Qiela Azman >>thanks dear..t ju jejak blok awak ye..=)

There was an error in this gadget

here