Monday, November 1, 2010

Singapore

uniknyer..uniknyer..singapore...hehe..tibe2 rase nak menyanyi lak..erm..da final year kat UTM ni barulah merase dapat ke singapore..ntah pape ntah..orang len 1st year da merase..hehe..xpe2.. at lease i penah jugak menjejakkan kaki kat cni kan..haha... jom i bawak u ols jalan2 kat singapore!!



tgok air pancut kat atas nih..sonok kan..mmg seronok!!tapi mmg abes basah baju i dok kat air 2 taw..hehe...maner x nyer gatai nak merase dok kat tengah2 2..mmg basah la kan..haha~xpenah di buat orang..jakun kot!!


 selamat datang ke universal studios..hehe...tapi sayangnyer xpat nak masok dalam..=((tiket da abes..huhu..nevermine la..bagus jugak xpat masok..lau x,xcukup mase nak bejalan2..hehe...amacam ok x gadis yang jadik model nih..haha...(tergedix suda..wat2 xnampak la yerk!)


haha...ni da xder keje namenyer..hehe..sign board pown jadik..haha..law Malaysia wat sign board cani kan menarik ckit owg nak tgok..xder la owg sesat..hehe..



photoshoot in merlion...panas giler kot sini!!walaupun xjauh ngan jb..tapi cuace die beze...boleh itam i dok kat cni..haha..(macam la putih kan..)..seb bek ader orang mintak tlong pegangkan payung sebab die sebok nak begamba..haha..

 haha...chantek x dis picca??baik ckap chantek!!lau x, xmo kawan..i yang amik picca nih taw!!hehe..


haha..ader gaye model x sume..tyme ni baru lek dari merlion..ikut jalan bawah tanah..hehe...seb bek ader jalan ni..xder la kene panas..hehe...like dis picca!!




masok lam kedai ni rase cam sume nak amik..lau la leh dapat free kan..tapi harge bapak la mahalnyer..x tercapai akalku..haha..so dapat cuci mate jela..=(


 yang ni best!!xrugi la nek walaupon kene baya 12 dolar..huhu..seronok lumbe..but im da winner ok!!jgan xcaye..xtahan dengar kak ina asyik dok jerit je men mendalah ni..haha...lawak la kak ina!!




ni kat pulau sentosa..mmg sentosa la..hehe!!tgok la merak 2!!geram giler..macam saje jerk dok ejek2 i sebab xpat keja die..geram!!!ak slow die slow..ak keja..die lari...senget punyer merak!!siap ko lau ak dapat!!



haha..glamor sekejap!!rase dorang amik pic i ke pic merak??i rase amik pic i..merak 2 xchumel pown..haha..(perasan!!)




then, before balik we ols g tgok SONG OF THE SEA..giler best!!mmg rase xpuas tgok..real punyer~ader mase nak g tgok lagi..huhu...nampak x gamba2 2..sume 2 dibuat menggunakan pancutan air n lampu2 je taw!!xder screen cam kat wayang..open air!!yang rumah2 2 nampak cam real kayu kan..tapi sebnarnyer di buat dr simen..bijak sangat sape punyer idea wat camni~korang pown lau ader peluang g la tgok!!syiokkk!!!
okey la..mase tuk wat keje...=)tata u ols..

1 comment:

mecha_praline said...

wow. bestnya g universal studio. :)

There was an error in this gadget

here