Sunday, December 4, 2011

vintage and english style

happy sunday =) wah..dengar sunday dah tau dah mesti tengah bermalas-malasan kan..kan...same la macam ju jugak...penah ke ju rajen? haha...duduk kebosanan di bilik yang sunyi sepi nih...adoiii~tolong la bagi idea nak buat ape..hukhuk

ahad lepas ju ader join satu event yang di anjurkan oleh kak eja a.k.a eja shahril resources...event ape la tu kan?hehehe...GROOMING, HIJAB STYLE AND PHOTOSHOOT EVENT...wah....dah pandai nak ber photoshoot bagai kan...gedix nau!!haha..sekali sekale untuk suke-suke ape salahnye kan...untuk jadi model tak layak kot...dapat bergaye ala-ala model pon dah kire ok la kan..hahaha~

kenape arini baru ju nak update cite yang dah basi ni...???err..actually ju baru dapat update sebab tunggu photag upload picca hasil seni dorang..hehe..dan mereke-mereke ini memang sangat la berbakat dalam meng 'snap' picca yang chantek-chantek..thanks ya!

ni antare pic yang di ambil mase event tu...sori la..ju memang agak kaku cikit nak bergamba ni..maklum la tak pandai posing...gamba syok sendiri pandai la..naseb baek photag yang baek ati ni ajarkan jugak la care nak dapatkan hasil yang macam ni...






okey x?hehe...kire ok lak kan..walaupun tak bape nak pandai bab posing-mosing ni...hehe

ni plak pic bersame teman yang join skali event ni...
iha suhada n hasna izati



sile abaikan pic ju yang dah macam nenek kebayan ni..hahah..ni mase untuk pulang...so dah agak serabut suda...=) gotta go dear...have a nice day



25 comments:

.: mama lynn :. said...

cantik sgt ngan theme hijau

.: mama lynn :. said...

cantik sgt ngan theme hijau

DZ LADYZ WARDROBE said...

singgah sini jap :) nice blog

Zar_ita J said...

nice pic... =)

DILL said...

chantekkkk~

ayu jue said...

mama lynn>>thanks mama lynn...kale ijau mmg chantek kan...kan...=0

ayu jue said...

DZ LADYZ WARDROBE>>thanks~=)

ayu jue said...

Zar_ita J>>thanks =)

ayu jue said...

DILL>>thanks dear~

Abu Luqman said...

di folow ye

ayu jue said...

Abu Luqman>>thanks=)

Mr.Ein said...

sedondon dengan alam sekitar ehehe.

ayu jue said...

Mr.Ein>>mesti la..baru la sustainable...ahaks~

Cahaya Qaseh said...

nice pic, nice pose n nice blog.. hijau je,, sejuk mate mata memandang... ^^,

ZORA said...

cantik dan menarik ..:)

iffah imani said...

cantiknya...cun dengan tema tu hijau nampak berseri ..

ayu jue said...

Cahaya Qaseh>>thanks dear...=)

ayu jue said...

ZORA>>thanks ;)

ayu jue said...

iffah imani>>thanks..ju dah mmg serasi ngan kale ijau=)

tuniey said...

hye kak jue!!! masih hijau nampak :)

ayu jue said...

haha..seharussnye=)

cik eka said...

wahhh blogger raub
sy pn org raub
wink2
nice lorh raub kt ne ye
hehe
larik
:)

Aisumi Chan Kawa'i said...

alala chomelnyee!~ ^_^ heyy blog kite pun ada katak :P

ayu jue said...

cik eka >>raub tapi dah nak ke sempadan lipis da...hehee

ayu jue said...

Aisumi Chan Kawa'i>>thanks..t ju singgah blog k...

There was an error in this gadget

here