Friday, December 23, 2011

jase baek korang sangat diperlukan..=)

assalamualaikum korang...
hai hai hai...excited terlebeh lak rase nak upadate harini..aphal ye?heheh...mungkin sebab kebosanan duduk sesorang kat bilik tanpe ditemani rumet..hadooiii!!cuti yang membosan kan...

harini ju nak mintak tolong korang..korang n korang yang baik hati, come lote n kiut miut ni (kuat mengampu budak ju ni..)tuk vote salah sorang anak buah ju yang masuk contest One "Stylo" Baby Contest (Part 5)
..name baby ni NUR HUSNINA AMANI...anak kepade abang ju...korang sume wajib support taw!!!(suke suki je nak jatuhkan hukum wajib kan...)


ni gamba yang ju pertaruhkan...cute x??heheh

kalau korang baek...korang vote ye...care nak vote senang je...cenggini...

step 1 :  korang kene LIKE fun page ni dulu...


step 2  :  then korang LIKE picca AMANI ni ye...


pliss....pliss...korang baek kan..kan...
mekaseh pade yang sudi vote...jase baek korang takkan ju lupekan...
thanks again dear readers!




No comments:

There was an error in this gadget

here