Monday, December 26, 2011

port baru (^_^)

hai hai hai...
dah macam rancangan tv pulak kan nak ber hai bagai..dah tak reti bagi salam ape ju ni??
haha

assalamualaikum
baru la nampak sopan sikit..tak gitu..??
dis week dah start study week
dah menjadi kebiasaan la sume orang nak balik time study week ni sebab dah takde kelas
tapi ju...maseh lagi kat cini..
teringin gile kot ju nak balik dis week
mau nye tak
dengan musim buah-buahan nye lagi kat kampung nun
bau durian sampai sini!haha..penipu naw!
tapi sebab ju dah balik last week, tak nak la ju bazirkan duit ayah ju
so terpakse la merelakan diri duduk diam-diam kat sini

disebabkan kesunyian tanpa teman
weekend ni ari-ari makan dengan putra katak
lame jugak dah kitorang tak makan same
masing-masing bz kan
then die ade bawak ju g makan kat satu kedai kat pulai

first impression cam tak best je makan kat sini
tapi disebabkan banyak kedai yang tutup
mungkin disebabkan cuti krismas
ju pun relakan jela

ju order nasi goreng ikan masin
n si putera katak pulak order nasi putih daging cincang
(tak sempat snap pic sebab lapa!)
sekali bile dah makan
hamik ko!!esok nak makan kat sini lagi!!tak kire
memang sedap plus tak ramai orang
sangat la privacy ok!

second day makan kat sane lagi
ok kali ni ju pulak makan nasi putih daging cincang
sebelum ni tak penah dengar pon
dan dia makan nasi goreng belacan
cube tengok ni..rase teringin tak??heheh








2 comments:

saharinasaharudin said...

kat mna ni?nmpak sedap la :)

ayu jue said...

ni kat jb..area pulai

There was an error in this gadget

here