Wednesday, August 3, 2011

ramadhan =)

as salam..
helo dear..rasenye its not too late for wishing happy ramadhan to all muslim...due tige arini aku busy sangat sampai tak sempat nak update blog ni..hehe...

aku happy sangat dis year ak dapat sambut 1st puase ngan bonda n ayahanda aku di kampung..syukur alhamdulillah kiter sume maseh lagi berkesempatan tuk menyambut ramadhan. semoge ramadhan taun ni akan lebih bermakne bagi kiter semua...


but rase agak terkilan sebab dis year aku tak berpeluang nak berbuka puase ngan putera katak..huhu..maklum la terpakse berjauhan kan...its ok...i will wait for u dear!
thanks reading ols..





4 comments:

Cik Syeeda Sobbihi said...

hai! drop by here.. awk mmg penggemar hijau ye? anyway, u look sweet! selamat berpuasa.

ayu jue said...

yup..sangat obses!hehe..thanks cik syeeda...awk pown sweet jugak..=)

Taufan Bin Ribut said...

selamat berpuase ye..hijau je blog ni ..segar memandang ^_^


Entri Terkini :Ayam beraya

Entri terdahulu :10 alasan munasabah kalau korang tak nak puasa



Watch my video songs ^_^

shedameor said...

eeee. gila hijau ea ? hehe terang mata masuk blog ni :)

There was an error in this gadget

here