Sunday, May 8, 2011

ya beda bedu!!

olla~cerie kan aku?wakaka...nak taw nape?
aku habes belaja suda!!
bukan lagi bergelar STUDENT!!
YIPPY!!!

tak sangke aku..rase macam baru jerk lagi aku dok isi form tuk masok universiti ni
tub tub skang da abes
bile da abes sume da mule buat haluan sendiri
ader yang nak further study
ader yang nak keje
ader yang nak kawen..nak tunang
ader yang nak timang baby

aku pulak still pening-pening nak pikir mane satu haluan yang aku akan ikot
any idea???

malas la nak pikir..sakit otak i
skang mase nak enjoy!!
ngeeehhh
abes je last paper aritu aku teros ke mcd ngan membe aku
plannye kami berdue je
tapi tak di sangke-sangke ramai pulak yang plan nak makan mcd jugak
so jadik la farewell kecil-kecilan kat mcd tu

then malamnye pulak plan g karok n tengok muvie ngan lela,aen, ima n kharit
karok tak hengat dunie
ni la akibat kalau suke sangat meNYUMBANGkan lagu






hen teros g beli tiket FAST FURIOUS
disebabkan plan asal memang nak g tengok cite ni
kitowang amik tiket kul 12.55 am
perrggghhh~tak boleh blah kan
midnite muvie!
mentang-mentang da merdeka kan~
lame giler kot nak tggu kul 12.55am tu
so kitowang pown wat la keje giler
hadoiii!!



lepas tu ader lagi mase terluang dok bercerite kat pinang
abes sume kuar..macam-macam topik
sampai kesah time kecik-kecik pown kuar
betol-betol tak de keje kan!
finally dapat jugak tengok
thankz uols!





4 comments:

Decoration said...

nice~

ayu jue said...

=)

Miza Yusof said...

bestnya dah habis study :)
miza bpulak tengh tunggu nak sambung degree. hehe

ayu jue said...

hehe..xpe deq..mude lagi kann
akk pown ingat nak further study...
mybe terus sambung master kot~

There was an error in this gadget

here