Friday, May 13, 2011

satisfaction ^______^

hai korang...due tige arini belog ntah ape kene ntah..so tak dapat la nak hapdet
rasenye sume bloger-bloger tegar bengang kan
bawak bertenang ye
skang bole la korang sume mule balik menaip kat belog-belog korang yang kiut miut tu..hehe
jangan mara-mara

ingat tak entry aku sebelom ni dok citer sal abes belajar
actually time tu baru je habes exam, but psm still belom dapat dijilid
skang alhamdulillah..syukur!
everything had been done!
look at dis!
okey..ni la hasil keje aku lam setaun ni...fyuuhhh~
finally its over..penat giler nak abeskan
thankz alot to my beloved supervisor 
PM DR MOHAMMAD TAHIR SABIT BIN HAJI MOHAMMAD


 okey~kat adeq-adeq yang bakal menempuh final year..ni akak nak bebel cikit!

1. nanti jangan nak tangguh-tangguh wat keje ye~PSM ni bukan macam asgnment yang boleh korang wat last minute!nanti korang jugak yang penat nak terkejar sane sini...so b prepared ok!

2.sediekan la dwit lebih tuk menempuh alam final year ni..banyak dwit korang nak gune nanti taw..nak print draf banyak-banyak kali..nak jilid lagi..so mase coti yang ader sempat la g keje kat mane-mane...kedai makan ke..shopping complek ke...pape jela..

3.sebelom g jilid tu check format betul-betul..jangan maen bedal ikot korang je..nanti kene bukak balik sape yang susa??korang jugak kan..

-------------------------------****-------------------------------

pas je aku settlekan PSM,aku g pejabat bendahari tuk settlekan utang plak...
utang ape ye??
errr...budak degil adat la kan..harussla kene saman
haha
then g pos my sayang balik kampung

fyyuuhhh!!puas ati bile dapat settlekan sume kerja ari jumaat ni dengan baek!
everything i had settled by myself!
perrgghhh!!tak sangke
then dapat msg
*wah~bb saye da besa*
errr...memang saye da besa but i still n owez need u =)
okey la..need to go~
thankz reading ppls! sayang korang...







6 comments:

Pesona Algebra said...

wow best entri ni i likeeee

lilypelangi said...

hehe .tahniah da abes blaja :)

ayu jue said...

pesona algebra>>thankz

ayu jue said...

liltpelangi>>thankz =))

idah-alhabsyi said...

bestnye, akak blaja mane ni? hehe

ayu jue said...

akk blaja kat utm skudai dear~

There was an error in this gadget

here