Saturday, May 14, 2011

katak oh katak # 1

hello~
arini nak wat short entry je
dulu aku penah buat entry sal katak oh katak ni 
citer sal koleksi keroppi yang aku ader
arini nak update koleksi tu khas untuk rosliza rubee~
kenape aku buat entry ni tuk die?
sebab adeq ni sangat la comel mempunyai minat yang same ngan aku
siap buat entry tuk aku lagi
tengok kat sini
terharu i~hehe

actually sume ni bukan la koleksi baru
cume aku tak berkesempatan je nak update...huhu

korang layan la ni=)

1.cermin


mirror..mirror in da wall..
haha
yang ni harussla la ader kan..takder cermin tak pompuan la
kankankan...

2.seliper


okey~seliper ni wujud time aku matrik
means da 4 5 taun lepas da..hehe
tapi aku still gunakan kat balik
tapi agak tak selese sebab katak die besa sangat

3.laundry bag


 yang ni kecik jerk
die ader saiz besa tapi aku beli yang kecik je sebab nampak chumel
ngehhh!

4.cd casing

bekas tempat letak cd..
chumel kan..
hehe

5.kerongsang

yang ni sebenarnye aku der satu ag
tapi ilang..
huwaaaa!!
sayangg!!!!!!!

6.pen

pen ni ader lampu taw~
haha..macam pen budak-budak jerk kan!

7.cawan + sudu


okey~yang ni mak bagi..tersangat la comel ok!
haha

k guys..thankz reading!




8 comments:

rosliza rubee said...

alololo terharu laa akak wat entri pasal rose...hehehe
akak cermin tu rose ada jugak..hehehe
:P
td kan masa rose g shah alam ade beg katak...sumpah comel...die handmade..td nk bli takda duit..hehehe sedih....
:)
apa pon koleksi akak comel kot!!!! nk 1.. :))

azreenmohdyusof said...

awwww~ comei2.tapi aq geli ngn katak2 ney.haha..nnt aq bagi ko present real katak.haha

ayu jue said...

rosliza rubee>>hehe..nak mane bole..berkurang la akk punyer koleksi..ngehhh~

ayu jue said...

azreenmohdyusof>>katak betol aku pown geli la babe!

tiefazatie said...

comel je..cm kwn ifa nie..suka frog gak..hihi

ayu jue said...

hehe..boleh geng la cam2 =)

IEQAH said...

alaa sweett suka katak n green ye :)

ayu jue said...

yeah!sangat!eehe!

There was an error in this gadget

here