Sunday, May 1, 2011

men are from mars, women are from venus =)

assalammualaikum uols~
how ur day?hopefully everything should b ok!
ari 2 time tengah membawe diri jalan-jalan sorang-sorang, aku pown pegi la ke MPH
rajen gilerr kan aku?hakhak
actually tataw nak kemane dat time
pastu aku ternampak satu buku yang menarik perhatian aku
pade asalnye aku tertarik dengan buku ni sebab cover die
bile bace tajuk n synopsis die aku cam berkenan plak
tengtengteng
buku apakah?cer teke..cer teke...

haha..ni la bukunyer..

♡♡♡SYNOPSIS OF DIS BOOK♡♡♡

once upon a time martians and venusians met, fell in love and had happy relationships together because they respected and accepted their differences. then they came to earth and amnesia set in : they forgot they were from different planet.

__♡♡♡__



dis book helped millions of couples transform their relationships.
so, aku pown nak belajar jugak care nak lebeh memahami pasangan
hehe


memandangkan kiter manusie ni salu jerk ader problem lam hubungan antare manusie ngan manusie
aku beli buku ni tuk cube memahami erti keserasian antara satu same laen
tapi buku ni aku tak bace ag
nak citer lebeh2 pown tak bole
bagi aku bace dulu k..nanti aku citer citer kat korang sume
okey korang..thankz for reading
much love~

4 comments:

sweet stalker said...

macam best je.. nak usha lah. hee :)

ayu jue said...

sweet stalker>>jempt la usha..
best!

myravea said...

OMG! u have dat book?hehe..sgt best!

ayu jue said...

yeah!sangat best=)

There was an error in this gadget

here