Friday, March 25, 2011

wedding am & elda

sape yang kawen nih?orang laen yang kawen, jantung aku pulak yang laju..apekess??jantung~turn awak belom sampai la..lambat lagi okey!awal sangat ni..hehe...ni baru jadik pengapit..amik berkat dulu erk..haha...ntah pape ntah..aku yang nebes lebeh-lebeh plak..kuang kuang kuang...

daripade empat anak dare kat umah..skang dah tinggal tige..huwaa!!but, i'm hepi for u kak teh..akhirnye skang da pown bergelar bini orang..ehek..da tak dapat la kiter nak lepaking same-same nanti..maklum la skang dah ader abang am..so kiter bertige jela yerk adeq-adeq kuh=(
name pown kak teh~da tentu-tentu la bertemakan yellow!ala-ala diraja giteww!!!
jom tengok kakak aku yang chantek nih~






okeyh!aku bukan saje sebagai pengapit~aku jugak la photographer *yang tak expert langsong!* di ari bahagie kakak aku nih!
actually banyak ag pic nak tunjuk kat korang..tapi takkan aku nak tampal sume kat belog nih kan...hehe...
so korang tengok yang ni jela erk... sape suruh tak datang time wedding tuh..
ni pic kek sponsor by us~YIE JUE EKA YA ADEQ N PUTERA KATAK..thankz!
dis cake design by me..chumel tak?hehe...baekk cakap chumel!!kalau tak siap~tanak kawan!


yang ni pulak my niece yang sangat gedix bile nampak camere...dulu kecik-kecik asal nampak camere je sengeh sampai telinge...skang gedix-gedix wat cam tak nampak je...konon-konon candid la..poorrahhh!!!





ppls keep asking...

"yang nih bile pulak??"


then mak tolong jawabkan.."die ni 5 6 taun lagi la baru kenduri pulak"..mak memang memahami =) okeyh!!bawak-bawak bertenang yerk..aku lambat lagik..tunggu la aku besa cikit..kehkehkeh..lau adeq-adeq aku nak jalan dulu pown silekan la yep..kakak mu ni lambat lagi..huwaa!!!law rase sanggup nak tunggu silekan la...


salam sayang dari aku..muuahhh***

4 comments:

kisahwanida said...

Cantik pengantin kita. Sedih gak tak dapat datang. Mak akak buat kenduri time tu....

cantik FB profile pic....

ayu jue said...

mekaseh kak..kak teh mmg chentek..xpela xpat dtg..t turn ju dtg yep!

Cik Yana said...

Wah kuningnya. Hehehe~ Selamat pengantin baru, semoga bkekalan sehingga akhir hayat untuk psgn pengantin tu :)

Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

ayu jue said...

amin=)

There was an error in this gadget

here