Wednesday, March 16, 2011

dinner punyer cerite=)

helo fwenz!!arini aku kurang sihat la..di serang ceceme...huwaa!!ta syuke ceceme~
tapi xpela..its ok..demi korang,aku hapdet jugak belog nih walaupown skang tersangat la sebok dengan pecutan terakhir tuk ciapkan final project...huhu!da...tanak cakap sal final project!nanti mud teros berubah..hehe..t jadik tension pulak!

arini nak cakap sal dinner...baru ni aku ader dinner..tu yang tibe-tibe nak citer sal dinner ni..setiap taun aku ader due dinner...dinner first sem tuk sambut kedatangan adeq-adeq junior yang baru..kire boleh la kenal-kenal..usya-usya adeq-adeq baru kan...besenye dinner first sem ni buat kat area utm jerk...and second sem tuk raikan akak-akak and abang-abang senior yang bakal grad..majlis ni disebut MPG iaitu Majlis Pra Graduan..yang ni biasenye lebeh grand la..normally wat kat otel!both event ni da jadik cam tradisi da bagi kos aku nih!

aper yag menarik bile ader event camni bile kiter dapat tengok sume orang nak pakai chantek-chantek..and kene la ngan tema dinner pulak..hehe...dari kaki sampai la ke kepale sume nak di hias kalah pengantin...of coz la aku pown tak ketinggalan jugak kan nak melaram kan...hehe...

1st year
ni sume pic dinner first year..yang MPG aku tak pegi..apsal ntah..aku pown da tak ingat sangat...so tuk first year aku just g satu jerk dinner iaitu dinner yang meraikan kami sebagai junior!ntah pe tema die..xhengat da aku!tengok la muke-muke freshy ni..hehe..aiippp!sile jangan gelak!!






2nd year

second year plak kami yang kene in charge dinner for first sem.. dengan tema sahmurah kenchana..jom tengok...tema die kale purple blue n white...





tuk second sem nyer pulak kami dinner kat grand paragon hotel, jeybee..bertemakan gorgeous red carpet...wah..grand gitewww!!









3rd year

okey!da third year ok!!for first sem biase la..simple but nice..hehe..nice la sangat kan!perasan!





yang ni pulak bertemakan flora n fauna..haha..memang environmental fwenly la...for second sem cam biase la kan...tapi kali ni laen cikit sebab kami dinner kat dalam cruise...dinner nih kami yang incharge~dats y la nak wat kelainan kan...so,finally we choose danga cruise~jangan jeles!!



4th year

hoyeehh!!!finally~final year~hehe...
dinner final year first sem gaye ape pulak agak-agak?hehe..layan la picca nih!




n yang ni pulak majlis yang meraikan kami sekali lagi..law dlu sebagai junior..kali ni kami sebagai senior~hehe..yang ni bertemakan glitz n glamour nite!





okeylah...aku kene sambung keje aku..hehe....thanks for readig dear~

No comments:

There was an error in this gadget

here