Monday, January 24, 2011

Shawl Baru!!=D

hello!! camne arini?chat x?tadi aku kelas start kul 8!!xsyuke!!!kene mangun pagi-pagi...mandi pagi-pagi..arrgghhh!!malas giler..rase pas subuh macam nak sambung tido..mimpi yang indah-indah...berangan jela kan!! kelas kul 8..pas subuh ta boleh tido balik.law da tertido alamatnyer memang tak g kelas la kan!!haha...

arini saje nak tunjuk aku baru je beli shawl baru~actually aritu lagi da beli..tapi baru sampai arini...shawl baru..mesti la semangat nak try kan!!ngehhh...okeyh!!nak share ngan korang sume~best sangat pakai shawl nih...lembut jerk~before beli aritu risau gak takot-takot keras ke..tapi sampai-sampai lembut jerk!!!senang pakai lak 2!!! ijaw lagi!!!


ha...chantek x??chantek x??haha..tadi shawl jela yang chantek kan...taw da!!takya cakap!heee...actually shawl ni aku beli kat belog membe aku time skola..kire kat skola die junior aku la..skang da jadi pemilik butikk...name die Qoma...jom shopping kat belog die!!aku??ape ader??hahah...saba jela!!

okeyh!!kene stop kat cni..nak kene sambung wat final project pulak!!kang ta siap sape nak jawab???kamu???aku la kan~haha...okeyh~enjoy reading...tata

...♡♡AYUJUE♡...

There was an error in this gadget

here