Sunday, January 23, 2011

howwwyyeeehh!! aku menang!!aku menang!!

hey followers n readers..arini aku tersangat la semangat nak hapdet pepagi..taw x nape??aku menang contest yang di anjurkan oleh CUTIEY FELT~(sile jangan jeles ye!)wah!!siyesss xcaye!! asalnyer aku masok nak suke-suke jerk..ye la kan..bile da mule kebosanan dok kat bilik ni...aku pown buat-buat la sebok ngan masok macam-macam contest! semalam balik-balik dari jejalan dapat mesej dari kak IDDA MELISA cakap aku menang n mintak adress sume tuk posting adiah!!tak sangke pulak rezeki aku kan...dapat jugak aku menang untuk 1st give away yang di anjurkan tu!!hehe..tersangat la exited!!

akeyh!!before masok contest ni aritu, aku da memang niat kalau dapat adiah ni aku nak bagi kat AMANI..ingat tak sape amani nih??kalau tak ingat sile la ke klik sini...tak saba nak dapat present tu tuk bagi kat amani semperne ari cuko jambul die nanti...(3oth JAn)..sape nak datang jempot la~hehe...(macam kenduri anak aku pulak kan!!hehe)..

haha...chumel kan!! thankz kat membe-membe fb yang sudi like-like n comment-comment kat bawah picca ni..thank u very much...luv u ols!!!howwyyyeehh!!!howwwyyyehhh!!!so eppi!!
okeyh ppls!! enjoy reading!!


8 comments:

mie said...

wow!!
comel giveaway tu..
eheheee

ayu jue said...

yeah!!tersangat la chumel kan!!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..tahniah!!!

sy folo blog ini

ayu jue said...

waalaikumussalam..
thankz sahromnasrudin=D

Kaki Bongkar said...

tahniah

ayu jue said...

thankz=D

good_boy said...

wahhh...comel3...huhu
tahniah ye


good_boy latest post cara join heartbeat.my

ayu jue said...

thankz~hehe=D

There was an error in this gadget

here