Wednesday, January 26, 2011

jom doakan kak zaza!!

Assalamualaikum sume kawan-kawan and follower yang aku sayang..arini aku rase sebak je bile bace note yang kak zaza buat kat facebook..aku nak mintak sume kawan-kawan yang bace entry ni doakan kak zaza cepat sembuh and dapat jalani final sem ni dengan sempurne...aku harap ramai yang bace entry ni sebab lebih ramai yang bace..lebih ramai la yang doakan kesihatan kak zaza...

Okeyh!!korang mesti tertanye-tanye kan sape kak zaza??pe kaitan kak zaza ngan aku?die sakit ape?erm...kak zaza ni cousemate aku..die tersangat la baik hati..Even aku bukan la orang yang paling rapat ngan kak zaza..tapi die layan sume orang baik jerk!!sume orang yang kenal kak zaza ni mesti rase senang ngan die..ju pown sayang kak zaza!hehe

Pe sakit kak zaza?darah platlet die kurang memuaskan..(aku pown tataw ape 2..)..dr pown da mule pening ngan penyakit kak zaza sebab sume jenis ubat da bagi..ari-ari masuk darah..tapi platlet missing..tataw kemane..skang tengah tunggu result sum-sum tulang die..arap-arap sumenyer ok-ok jerk!!!

saba ye kak zaza..ni la dugaan Allah SWT..dugaan diturunkan kepade umat yang disayangi Nya..ju arap kak zaza kuat dalam mengharungi dugaan ni..ader hikmah disebalik semua kejadian..ju bagi entry ni tuk kak zaza..bace ni...untuk kak zaza!!!

 kawan-kawan..jom ramai-ramai doakan kak zaza cepat sembuh erk!!semoge doa kiter sume dapat membantu kak zaza....thankz so much...!!!!

2 comments:

Genta said...

Salam..

simpati dengan beliau. saya doakan semoga semuanya akan kembali selamat.
hanya tuhan mampu tolong kita saat-saat tiada siapa mampu menolong kita.

amin.

ayu jue said...

thanks a lot genta~

There was an error in this gadget

here