Thursday, January 27, 2011

hobi baru!!!

heloo dear!!!how r u today??arini aku nak share ngan korang sume tentang hobi baru aku!!heehe...agak-agak ape yer???sape dapat jawab aku bagi seposen!! =D

meh-meh...dekat-dekat cikit!!hehe...arini barang-barang yang aku order baru sampai!!da bape kali aku pegi check kat ofis tu!! tak sampai-sampai jugak..arini baru la ader!!its ok la!!janji sampai kan..okeyh!..ni la die hobi baru aku..jadik budak tadika jap!!jom..layan~



 okeyh!!ni la die...katak lagi!!! mule-mule kiter men gunting-gunting dulu!!!da gunting-gunting..tampal-tampal pulak ye!!hehe...pas da tampal nak wat aper lagi??mesti la kene jahit kan...pandai tak aku jahit..pandai x??ngehhh!! !ok la kan dari tak pandai langsung!!!



bile da siap jahit ni la hasilnyer!!!hehe...kurus kan!!!ader membe aku ckap kurus sangat...ikot tuan kot!!hehe..pasni aku wat katak gemokk yerk!!asalnya ingat da siap la sampai sini!tapi bile tengok balik..rase cam xkemas pulak yang putih-putih..takut mudah tanggal sebab gune gam jerk!!then aku pown jahit la....



ni la rupenyer bile da siap...ok tak??jahitan memang terok!!maklom la first time!!hehe..tape-tape..still boleh dipebaiki kan!!then ape nak buat kat katak ni??okeyh!!sebab ni yang first aku wat...ianye akan jadik milik enchek putera la!! okeyh!!nah!!!!

oleh sebab terlalu exited nak buat lagi~aku pown buat la untuk kakak-kakak..abang-abang and adik-adik aku...and of coz its not for free ok!!baya!!baya!!masok toilet pown kene baya taw skang nih!!


yang love kale merah nih eka (adeq aku!!) punyer!!da sah-sah la die tu giler merah kan!! and tweety tu pulak kakak aku punyer!
tweety tu giler susa nak buat!!jadik ke tu??cam jadik ak jadik je!! ok la~


 yang ni pulak abang aku punyer!!nape aku wat lebah tuk die??sebab dorang laki bini memang suke lebah!!kenape lebah??sebab lebah is bee..ape kaitan ngan bee pulak??sebab no kete die BEE ****..hehe...

 yang nih pown akak aku punyer jugak!!bahagian depan name tunang die aka bakal laki die...and belakang name die...means she is not availabale anymore ok!!hahah

okeyh!!nanti aku upload ag picca len k!!arrgghhh...ngantuk suda!!jom tido!!esok kelas~nite ppls!!!
zzzzzzzz~

p/s:sape nak tempah??hehe~

2 comments:

sembil9n said...

ape ko isi dlm tu?? wah3~ bg tutorial sket :) pastu tag aq :P

ayu jue said...

dalam die aku masokkan fiber...minat yer??nanti ader mase aku wat tutorial erk~hehe..=)

There was an error in this gadget

here