Thursday, January 27, 2011

felt comey # 1

assalammualaikum....

arini aku tersangat la exited sebab arini nak balik umeh!! howwyeeehhh!!!pasni aku cuti 1 week..bile coti, blogging pown coti jugak la..hehe..sile la rindu untuk membace celoteh aku kat belog yang macam utan belantare ni erk!!eheh...kalau ader sawang yang melekat tolong besihkan yerk..kalau ader lalat ke langau ke..tolong halau yerkk!!!hehe...


oleh sebab arini nak balik umah..aku da wat felt craft baru tuk family aku...jom tengok hasilnyer!!owh!!before terlupe..aku nak jalankan bisness wat felt craft ni..tapi aku memerlukan bantuan korang sume tuk suggest pe yang comel-comel leh aku wat!!really need it!!plissss~



yang nih adeq punyer!! (sah-sah bukan aku punyer sebab aku anti kale pink!!hehe) die memang syuke giler ngan pink panter...da la susa nak jumpe pink panter nih! susa kot nak wat!! rumit sikit..lebeh kurang nak wat tweety kak teh jugak la~ adeq punyer pasal ok la! akak wat kan jugak~hope adeq syuke!!!


 yang nih my mum punyer!!! tadi mak kol cakap mak pown nak jugak!! mak mintak buatkan bunge kale purple!! mak aku berjiwe mude ok!! nak jugak pakai hp charm cam korang!eheh~ okey tak?? arap-arap mak syuke jugak!!


 yang ni sume koleksi yang aku wat semalam pagi nih!sume nak bawak balik kampung jap lagi!! tak saba nak balik nak bagi kat korang sume!!hehe...yang katak tu da selamat sampai kat tangan tuan die semalam!!

okeyh la dear!! gotta go!!kene kemas-kemas barang nak balik beraye!! (sume raye la ko raye kan!!) arap korang sume dapat bantu aku improve hasil keje aku nih k!!!lu u olls so much!!!selamat bercuti..happy Chinese new year!!!

4 comments:

a!n n!a said...

jue,lawa nya...
wat kan a!n 1... hehehe :D

Ibu Addinnasa said...

salam ukhwah

sangat comel! rajin ya...saya minat buat craft2 ni...tapi masa belum berkesempatan....

ayu jue said...

ain nia>>thankz..yang ni saje nak try2 jerk..hehe..

ayu jue said...

ibu addinnasa>>xder la rajin..ec mase lapang jerk..gpown xsusa~

There was an error in this gadget

here