Tuesday, June 15, 2010

Tak Kenal Maka Tak Cinta

praktikal owh praktikal...lamer xupdate my blog ni...xder mase la nak on9...bz memanjang...huhu!!
maklum la da start jadi wanita bekerjaya..wah!!!haha..xleh blah...mule2 masok keje,jantung ni rase nak pecah..cuak beb!!jantung berdegup da macam ader bom..hahah..sabab jerk la...tapi kene control la...wat2 berani..hahah..
1st week dok kat BKP (khidmat pengurusan)..xtaw nak wat pe..mati kutu dibuatnyer...ari2..bermuke buku jerk...pastu wat keje 5S..pe ag..cbuk la mengemas2..huhu...2nd week pown wat mende yang same...pas2 wat audit nilai...pe ag yang nak diwat..huhu~
then...3rd week da tuka unit..dok kat pelupusan n pembangunan...kat sane mule2 cbuk ngan 5S jugak~belambak2 fail nak kene kemas..huhu..tapi xpe..ader keje xder la bosan sangat..huhu...tapi sonok dok kat unit ni..tau nape???sumenyer ijau..like it!!!sejuk mate memandang...semangat nak g keje sebab suasane ijau jer..huhu...3 week kat unit ni banyak gak pat belaja...maklum la ader jugak la kaitan ngan pe yang belajar kat u...tuka syarat..TOL...permit..ok la 2~n pat belajar gak gune sistem LAMS...ha..maner nak blaja tu law bukan kat cini..ehehh~pas2 g unit pendaftaran lak...huh!!merantau jerk keje...hahah!!xpe2..name pown blaja kan...dok unit ni banyak gak pat blaja..blaja gune sistem SPTB..taw x sistem pe 2??hah!!ni la sistem pendaftaran tanah berkomputer..eheh!seb bek ramai yang nak tolong bg info sal tajuk seminar..lau x..mati la...huhu!!
then dok lak kat unit SO...waaa~sume laki..seb bek la abg2 nih bek2...huhu...1st tyme masok utan pakai baju kurong..mmg pomuan melayu terakhir lah..haha!!
n now ak kat PLB...xtaw la camne..stakat ni dok bermuke buku jep...nak tulis pe lam repot nih..waaa....hahah!!
k la...c u next tyme kengkawang..luv ya!!

No comments:

There was an error in this gadget

here