Thursday, April 8, 2010

exam..exam..exam..!!!

hah!!ak xsyuke ujung sem sebab kene study tuk exam..xsyuke..xsyuke xsyuke...xsyuke study!!!sakit otak pk sal study..huhu...tapi tula lumrah law da dinamekan student..nak ke..xnak ke..mmg kene study kan!!!huhu...bertabah la ju...hahah!!tyme nak exam macam-macam la dugaan menimpe kan..nak exam pown cam nak kawen jugak..darah manis..kan..kan...heheh...xpela..tu la dugaan namenyer...pe gune idup law tanpe dugaan..ngan dugaan la kiter akan rase idup kiter lebih bermakne..tak gitu kawan-kawan..huhu!!camne pown setiap dugaan yang menimpe ak mesti kuat tuk tempuh..n kekuatan ak adalah kowang..thankz kawan2 yang bnyak bagi support kat ak..terutame my PAKCIK yang sentiase ader jerk ngan ak...thankz pakcik!!


nak exam ni subjek yang paling ak takot subjek GIS..takot sangat..xtaw la nape..tak saba nak abiskan paper GIS sebab da tak larat nak ngadap paper tu..tapi masalahnyer paper yang ak takot 2la paper paling last...aaaiiissshhhh!!!bertambah la gementar..hahha...xsenang duduk la ak jawabnyer..huhu...belajarnyer sonok tapi nak jawab examnyer sakit!!!aduyaiiiiii

No comments:

There was an error in this gadget

here