Sunday, July 24, 2011

tutorial : download adobe photoshop cs4

heloo geng!!arini aku cam terlebeh baek plak nak share ngan korang sume...
ni tuk orang-orang yang tataw jela...
yang da taw p men jauh-jauh yep...syuhhhh~

1. first step korang kene g kat sni.....jom2~klik sini yep.. olalalala!
nanti korang akan nampak yang nih....
2. then bile korang click donlod 2, die akan kuar camni....

amik mase ckit la nak tggu die ciap donlod..begantung pade kelajuan tenet korang la...lau tenet cam kura-kura sakit lutut memang sakit ckit la nak tunggu kan...hehe...chilll~

3. bile da abes donlod, korang g kat folder tempat simpan yang da donlod tadi...


4. pastu click ok~ 

5. then nak install die xsusa...double click jerk kat icon biru kat bawah ni... 
pastu click accept!


then loading la tuk install...


6. tadda~da ciap pown!


~SELAMAT MENCUBE~

1 comment:

apek poyo said...

wahhh best,,tapi nape laptop tak bole bawa PS ni ek..?
geram tul

There was an error in this gadget

here