Tuesday, February 8, 2011

wishlist ❤❤❤#1

helooo kawan!arini nak stori mori ngan korang sal kawen..hehe..kawen??aku nak kawen kah??mesti la nak!!sape tanak kawen?meh gtaw aku..nak tengok cikit sape tanak..hehe..tapi bukan skang!lambat lagi..hehe...berjanggut la korang lau nak tunggu sape aku kawen..bagi kawan-kawan aku yang ader hajat nak kawen pas aku kawen,sile la batalkan niat korang sebab nanti muke korang sempat berkedut dulu..ngehhh!!jatuh saham u!!hehe

oleh kerana belog ni aku create tuk share kehidupan aku ngan korang, arini aku nak share impian aku..meh join aku berangan ye..lau da name pown angan-angan..tak dapat tu kire tade rezeki la kan..tapi seboleh-bolehnyer aku nak..hehe...so enchek putera katak sile take note ok!!hahah...(pesanan tuk putera katak---> jangan wat-wat ta bace entry ni ye!!)

selalu kiter dengar orang cakap...

"watpe bazir nak wat besar-besaran..nak barang mahal-mahal...wat yang wajib suda la..."

okeyh!!memang betol!tapi kawen bagi aku sekali jerk..so aku pown cam orang len..nak yang terbaek tuk pekahwinan..tapi arini tanak cakap sal majlis..nak cakap sal cincin idaman..aku ta suke emas kuning yang bese orang pakai tu..memang ta minat..so aku nak white gold...hehe..demand tak??xpela kan..putera katak kene la usahe lebeh cikit ye!!hehe..


okeyh!!lebeh kurang cam ni la cincinnyer..emerald white gold!hehe...tanak yang len ok!nape emerald?kenape bukan ruby or Amethyst or len-len? jawapannyer...da tentu aku ni giler ijau kan!haha....lau ruby, kompem eka syuke sebab merah..taun lepas besday die aku bagi cincin silver + ruby..memang bebaloi sebab nampak die pakai sampai skang!huhu...okey!da melalut lak citer sal eka...haha..

cincin je mane cukup kan...kurang-kurang nak ngan necklace skali..haha..kopak la putera katak!!wakaka!baru die taw aku ni metarialistik..haha...cian die!!!


chantek ta??chantek ta?hehe...chantek kan..ijau lagi..memang i loike la..ngehh!!!pe lagi..putera katak..sile la menabung dari skang ye...siap pesan awal ni!!hehe...lau dapat nih, kompem makin sayang!!hakhak...

okeyh!!tu impian aku..korang pulak??=))


8 comments:

~Queen Of Heart~ said...

Nice Ring N neckles dear..i like...
Love Green...

ayu jue said...

santek kan!!ju syuke sangat!!hee

k.a.s said...

nice ring.. as long bkn diamond~ xD xpa kawen lmbt, jgn lupa invite sy nanti. hehe

ayu jue said...

haha..thankz..pasti jempot!

Deeda said...

hahahah..akak kn pkai tudung bazir jek rantai. bile bangah dh beli rantai tuh bg saya ek !!! IINGAAATT!!! :))

ayu jue said...

deeda>>bia la..akk nak pakai..bukan nak tunjuk kat orng..ngehhh!lau bangah yang bg,mane leh bg orang len..!

::nuRuLaDHar:: said...

waaa..cantek2! :)

ayu jue said...

chantek kan!!i loike!

There was an error in this gadget

here