Friday, February 11, 2011

11022011~

ai guys!!chantek kan tarikh arini..11022011..tapi ape ader ngan tarikh tu??nothing kan??mybe pade orang lain its nothing...but for me tarikh ni tersangat la bermakne sebab tarikh ni la aku di lahirkan...thankz mak sebab da lahirkan je ke dunie ni...tanpe mak tak dapat la ju tengok dunie ni skang...=))tibe-tibe rase sayu la pulak..rase nak mengalirkan air mate..lau mak ader skang mesti aku da pelok cium mak...rindunyer rase!!!

HEPI BESDAY 2 U..
HEPI BESDAY 2 U..
HEPI BESDAY 2 JUE..
HEPI BESDAY 2 U...

haha..tibe-tibe air mate ni mengalir je tanpe di undang..hadoi!!bab ni aku ta suke..nak nanges senang..nak stop cikit punyer susa..ntah nape aku rase sedih sangat arini..sebab aku tak cihat ke??

okeyh..kat cni aku nak ucapkan jutaan time kaseh kat family kawan-kawan yang still ingat besday aku...korang wat aku terharu sangat...special thankz to putera katak belanje makan kfc n kek secret recipe...thankz jugak kat kawan-kawan yang tak henti-henti wish kat fb aku...kat adeq aku eka yang bagi advance besday gift aritu..n  sume la...thankz alot!!luv 2 too much!!

okeyh..gotta go...adios

2 comments:

ayushida said...

e'eh, sama lah birthday kita....Happy belated birthday..... may ALLAH bless U....

ayu jue said...

hehe..happy belated bufday jugak!!name pown lebeh kurang..hehe

There was an error in this gadget

here