Thursday, January 13, 2011

#Wishlist - Mini Cooper

heloo ppl!memandangkan cuace yang xmengizinkan arini,mud nak kuar pown xder!so arini aku menghabeskan mase dok jerk kat bilik aku yang serbe ijaw nih!eheh~okey!!stiap owang mesti ader pekare yang diimpikan kan!macam aku jugak~law ikutkan ati,macam2 aku nak...hehe..tapi arini aku nak bercerite sal kete impian aku!nak taw x kete aper??agak?hehe...okey la..ni die kete impian aku..


tada!!ni die~my lil mini cooper~sape yang jawab mini cooper tadi korang mmg bijak!10 markah tuk korang!! teringin giler nak dapat kete nih..xkesa la mini cooper aper2 pown~mini cooper s ke..mini cooper cabrio ke..mini cooper s clubman ke..sume chantek!sume aku nak!!tapi..bile tgok kat cini~wagghhhh!! bole giler sekejap!adoii!!!mahalnyer~
tapi xpe~xder yang mustahil kan~korang sume doa2kan la aku leh capai impian aku nak memiliki kete idaman aku nih yerk~hehe...

❤❤❤thankz for reading dear~lot of luv from ayujue!!mmuuahhhh~❤❤❤


4 comments:

Isaac Tan said...

kereta impian aku gak XD

ayu jue said...

sweet kan kete nih!!ngehhh~

PriNcesS SunShine said...

amik pic ni...heheh
sowee...
kat skul aq ada cooper cm ni wrna purple..

ayu jue said...

never mine..amik la dear~
actually ni wane purple..
i edit jadi green~ngehhh

There was an error in this gadget

here