Monday, March 13, 2017

Shaklee Effect

Assalamualaikum. 


harini Jue nak cerita tentang supplement yang Jue ambil. Supplement apa yang Jue sendiri Consume? Jue memang seorang yang suka buat macam macam dalam satu masa. Buat hal sendiri. Happy! Try to do something yang kadang kadang orang rasa, "tak penat ke?" Yes! Memang penat! Tapi penat dalam happy. Puas.

Kenapa happy? Kenapa puas?

Its our passion! Dulu, tak minat pun berbisnes ni. Apatah lagi nak jadi leader dalam bisnes. Tapi once dah terjebak! Alahai, best nya ada kawan kawan yang supportive. Yang tak look down kita even kita banyakkk kekurangan. Siap bantu lagi! Terharu! I just love the environment.


Back to main point! Mudah betul lari topik. haha. Untuk urusan seharian Jue as PhD Student and dalam masa yang sama Jue buat dua bisnes, Jue sangat sangat perlu consume supplement yang boleh bagi Jue energy.

Supplemet yang Jue memang tak missed makan setiap hari ialah ESP, VITALEA AND VITAMIN C. Antara kesan yang Jue sendiri rasa,
Lebih bertenaga. Vitalea and ESP memang bertindak sebagai pemberi tenaga. Lepas consume, Jue memang tak cepat penat. Kalau tak, memang cepat sangat lemau. Lepas tu pantang fikir banyak sikit, mula la sakit kepala.

Jue dalam proses naikkan berat badan. Sekarang kurang berat. Kurus sangat tak cantik la kan. Stress gamaknya study. haha. After timbang berat haritu terkejut! okay! Patut asa yang tegur Jue berisi. Naik 4 kilo! yeayy!

Kulit Jue sebelum ni memang kurang jerawat. Tapi kulit Jue kusam and tak bermaya je. Sekarang dah tak kusam sangat dah. Kulit pun nampak lebih sihat. Siapa taknak cantik kan? Haruslah nak!

Rambut gugur dah kurang. Ni memang masalah perempuan sangat. Sekali sikat tu, alamak!Penuh lantai dengan rambut gugur. Alhamdulillah, sekarang nampak lebih sihat dan lebih tebal dari sebelum.

Alhamdulillah. Jue dah rasa perubahan pada diri Jue sendiri. Sekarang nak kongsi kelebihan dan manfaat tu dengan semua. Jom Shaklee uols!
.

Ayujue Shaklee | 01110803393

No comments:

There was an error in this gadget

here