Monday, March 10, 2014

Vivix Shaklee - Rawatan Diabetes

Assalamualaikum.. 

Harini Nak share dengan Uols tentang produk Vivix Shaklee..

Last month Mak Ju pergi check up. Kesihatan Mak kurang baik. Mak asyik pening-pening and rasa nak tumbang. Selera makan pun tak berapa. Lepas pergi check up dapat tahu bacaan kencing manis Mak 24. Ya Allah, 24 tu sangat tinggi ok! Bukan setakat tu, darah tinggi pun naik. T_T Sampai nurse cakap kalau tak kawal boleh dapat Strok. Berita ni sangat merisaukan kami sekeluarga. 




Selepas berbincang dengan ahli keluarga, kami sepakat nak bagi mak cuba Vivix Shaklee. Walaupun harga agak mahal, tapi apalah sangat nak dibandingkan dengan kesihatan orang yang kita sayang kan. So, sebulat suara setuju untuk hadiahkan Mak Vivix Shaklee. 


Belum sampai 2 weeks Mak Ju amalkan Vivix Shaklee, pagi tadi dapat panggilan telefon.. 

Mak : Ju, Mak nak pergi klinik ni.. nak buat check up..
Ju     : Okay, Mak dah dapat result nanti bagitau tau...
(Dupdapdupdap hati ni.. berharap supaya ada berita baik dari Mak.. Selepas satu jam, dapat panggilan telefon sekali lagi..)

Mak : Ju, bacaan kencing manis dah turun.. tadi mak pergi check 10.6..

What else to say? ALhamdulillah.. Syukur Ya Allah T_T. Rasa macam senang hati sangat bila dapat tahu kesihatan Mak bertambah baik.. Sesungguhnya kesembuhan datangnya dari Allah, namun Manusia wajib berusaha sebaik mungkin. Mudah-mudahan ianya memberi manfaat kepada anda juga =) 

Kalau uols atau ibu bapa uols ada menghidap kencing manis, darah tinggi, penyakit jantung dalam satu masa, serta tak mahu telan pelbagai jenis pil, ambillah Vivix Shaklee. Highly recommended! In syaa Allah uols akan dapat lihat sendiri perubahannya! Harga? boleh bincang =)

Sesiapa yang berminat nak dapatkan Vivix Shaklee dengan harga yang terbaik boleh contact Ju ok!

Wechat : ayujue
Email : ayujue.shaklee@gmail.com

Ni Ju sertakan antara testimoni Vivix Shaklee. Uols bila lagi? Next entry Ju akan ceritakan Manfaat dan Kebaikan Vivix Shaklee dan kenapa uols perlu dapatkan. Till then.. Assalamualaikum~








No comments:

There was an error in this gadget

here