Friday, November 16, 2012

Dian Pelangi

okayh..mood rajin update blog dah datang..so boleh lah menghapdate belog secara pukal..haha..harap korang semua tak muntah hijau lah baca entry ju..ahaks! before ju bercerita tentang trip ke Batam..ju nak cerita dulu apa yang menarik ju jumpa di sana..yang ni special for hijabers okayh..hehe..

okayh! pada hari pertama sampai Batam, tour guide bawa kitaorang ke kedai kek pisang..tapi "kitaorang" lebih tertarik dengan kedai sebelah...harus lah DIAN PELANGI..before ni just penah dengar and usya online je..belum pernah berpeluang untuk ke butik..tapi kali ni berpeluang masuk butik di Indonesia! jangan jealous!



bila masuk je kedai tu memang teruja tengok produk dia! cantik sangat! rasa nak beli satu kedai..hehe ( macam lah pakai colour lain tu kan~) tapi memang cantik-cantik..no wonder la jadi kegilaan fashionista and hijabista di Malaysia..ahaks! tak percaya jom tengok!





cantik-cantik kan? warna yang digunakan pun menarik..sesuai dengan nama butiknya "pelangi"..(si kakak roomate confirm suka!)..dan kebanyakkan warna yang digunakan ialah pastel colour..=) i loike!




haha..tengok bertapa terujanya kitaorang membelek hijab yang ada!ahaks~ cun habes!



 dan akhirnya ju "terbeli" juga sehelai shawl and sehelai bawal..haruslah hijau kan! nak review sikit pasal tudung bawal dia...ju rasa puas hati sangat beli tudung tu sebab sangat selesa bila pakai..senang nak bentuk..tudung pun labuh and yang penting tak jarang..so bila nak belit-belit tak lah jadi singkat!hehe


okayh..nantikan entry pasal trip Batam akan datang taw! stay tuned!



4 comments:

Az Meeda said...

Bestnya dah sampai dekat butik dia. Kita tak pernah jejak lagi.. :(

hazanis said...

bestnya .:)

ayu jue said...

Az Meeda>> nanti boleh pergi butik die yang kat malaysia..tapi ajak ju skali ye..=)

ayu jue said...

hazanis>> best!!kene pergi taw!

There was an error in this gadget

here