Saturday, February 25, 2012

without YOU!

haissshh..permulaan entry pun dah mengeluh kan..so paham-paham la ye kawan-kawan..dat means ju takde mud and sedih...this week ju dah kena balik UTM dah..sangat tak suka bila kena balik sana..perkara yang terlintas kat fikiran ni bila balik nanti ialah terpaksa mengadap kuliah..terpaksa mengadap assignment..argghh...bila zaman student nih nak berakhir...actually sepatutnya last week lagi ju dah balik UTM..disebabkan ju tak rela nak balik..dok bertangguh-tangguh lah sampai ke harini..ish..ish..ish...


kalau dulu semangat je nak balik sebab si PUTERA KATAK ju ada..sekarang dia dah habis belajar..so memang takde sumber inspirasi lah nak balik ke UTM..huwaaa!!!

siapa yang nak temankan ju balik UTM?
siapa yang nak temankan ju time ju sedih?
siapa yang nak temankan ju time ju happy?
siapa yang nak temankan ju pergi JUSCO beli barang?
siapa yang nak temankan ju pergi makan?
siapa yang nak temankan ju buat assignment?
siapa yang nak temankan ju STUDY?

kepada PUTERA KATAK ju~
saya tahu saya tak nampak macam menghargai awak semasa awak ada di sisi...tapi saya sangat perlukan awak setiap masa dan setiap saat tanpa awak sedar...tak dapat saya nak bayangkan hidup tanpa awak di UTM..='(

5 comments:

juicy X said...

wahhhh org nama jue ni mmg suker hijau ek???

#i am another greenish jue :)

AlyNn NyzAa said...

nice lA bl0g ijAu neyh..huhu~ sy da follow cni :)

iyka zulaika said...

malas kan nak start study balik. sama! wuuu. takpe takpe cari sumber inspirasi baru lah mcm tu. wahaha :D

ayu jue said...

juicy X>> yeke??mungkin jugak la kot..hehe

ayu jue said...

AlyNn NyzAa>> thanks dear!

There was an error in this gadget

here