Sunday, August 7, 2011

kueh raye =)

hai guys...
aku nak update short entry je tok korang sume...
arini baru puase ke 7 kan...tapi aku ngan kakak aku da pown siapkan due jenis kueh raye..
sile jangan jeles ye..hehe

actually due jenis kueh raye ni boleh kate kueh wajib bagi family aku tiap kali menyambut ari raye...mesti kene ader..tak taw la apesal..mungkin sebab kueh ni senang nak buat kot..hehe...
ebab tu aku yang tak bijak wat kueh ni pown pandai...

ape 2 jenis kueh 2?nak taw x?
jeng jeng jeng

ni die...


 yang munge-munge tu kakak aku yang buat..
yang bolat-bolat baru la aku yang buat...
ngehhh
due-due kueh ni sangat la mudah nak buat..
dan bahan yang digunakan pon xbanyak..
so lau korang nak blaja nanti aku update resepi k~

ok dear!go to go...
kene siap-siap tuk bebuke pose ngan kakak-kakak n abang-abang kat rumah kak long...
peace \/(^_^)


No comments:

There was an error in this gadget

here