Sunday, February 6, 2011

adiah amani da sampai!!!

sekian lame tunggu adiah nak bagi kat amani ni..akhirnyer sampai jugak..hehe...sori la amani..mak lang kene bagi amani lambat sikit la sebab sebelom cuti aritu adiah ni xsampai lagik!!ngehhh!tunggu mak lang balik kampung kawen mak teh nanti mak lang bawak balik ye amani cayang!!(macam la si techik amani tu pandai membace kan!!apeeda mak lang!)

hye korang sume..arini semangat jerk nak update sebab tadi baru balik dari opis g amik adiah give away yang menang aritu..memang tersangat la chumelnyer...thankz 2 kak sus aka idda melisa..i dapat kale pink u!!haha..seb bek memang da niat nak bagi amani...so sangat la sesuwei bagi kale pink sebab si ibu amani pown giler pink!!memang match la ngan si amani!


tadaa~ni la adiah nyer!!kiut miut kan..hehe..same besa jerk ngan amani taw!!tapi terpakse la mak lang peram kat bilik dulu sebab mak lang tak dapat balik kampung lagi..hehe..baru jerk balik dari cuti kan...sabarlah menanti kepulangan mak lang ye!

okeyh!!thankz 4 reading sume...nanti aku update lagik yerk!!sayang korang!

6 comments:

ijam ismail said...

comelllllllllnyeeeeee

saharinasaharudin said...

comellnyeee..
nk jgk.hehe

ayu jue said...

ijam ismail>>chomel kan...hehe

ayu jue said...

saharinasaharudin>>nak kene la masok contest..hehe..ni rezki amani la..biase xpenah btuah pown..heee~

penyisir rambut said...

tlg la bg adiah kat sy...
hikk..

ayu jue said...

penyisir rambut>>awak nak mintak kat amani ye!=P

There was an error in this gadget

here