Wednesday, January 19, 2011

pe bende nih???

 hey ppls!! ader sape2 nak tolong aku x?aku banyak jumpe kat belog2 korang sal MEEBO ROOM..ape ke bende nyer 2?banyak persoalan yang timbul kat kepale aku...

aper bende nih?
camner nak gune?
ape kelebihan die?
asal sume orang nak letak kat belog?

macam2 la aku pk..sape yang nak jawab tuh??
haha...tapi aku letak jugak kat belog aku walaupown xpandai nak gune...


korang aja la aku care nak gune...pelizzz~

p/s : sape ajakan die baeekkkk!!!

4 comments:

Fariq said...

boleh baca kat sini,,
http://www.fariqscorpio.com/2011/01/blogger-chat-room-penghubung-sesama.html

*btw,, nak masuk bloglist kena pastikan anda gunakan embed code dari blogger chatroom,, bukan buat sendiri,, =)

ayu jue said...

okey thankz 4 d info~

Uchi kay-f @hmad said...

iye betul tue kata fariq...hi3

same function mcm ym chat juga ler..

ayu jue said...

owh!kire setiap blogger just chat melalui belog masing2 jela yerk!okeyh!noted!thankz=))

There was an error in this gadget

here