Saturday, February 12, 2011

AWOKPENYU.KIDZ GIVEAWAY

okeyh..arini aku nak join Awokpenyu.Kidz GIVEAWAY yang dianjurkan semperne pembukaan kedai online Awokpenyu.Kidz ni. moh la ramai2 kita memeriahkan giveaway ni sebab syaratnya yang diberi mudah aje.Kalau korang sume nak join sila klik banner ni..  


okeyh!!nape aku berie-rie nak join give away nih?nak taw sebab pe?cube tengok picca kat banner 2 gamba pe??tak ke minatang kesayangan aku tuh!!eheh!!memang aku suke la kan..tu yang excited terlebeh nak join!!hehe...comel kan!!!i loike!nampak je banner ni teros join..tak tunngu da..hehe..lagi pown..maner la taw kan give away ni boleh jadi adiah besday aku yang baru lepas semalam..11022011..hehe


Tarikh tutup penyertaan pada 25hb Feb 2011..jom cepat!!hehe

8 comments:

Awokpenyu.Kidz said...

salam...tq for joining our GA. HAPPY BELATED BIRTHDAY..

ayu jue said...

thankz~

cik teynteyn said...

good luck u..

JUNKO-EL-HIDA said...

Hai ayu!..Thanks 4 the support!..pasal pic katak di tepi sidebar tunggu tutorial saya ya?..Nanti saya siarkan tutorial tue khas untuk awak..weeeeeeeee..Go green go!

ayu jue said...

heehe..thankz junko el heda...tak saba nak tunggu tuto dari awak!

ayu jue said...

cik teynteyn>>thankz ya!

zOeY zAu YaH said...

g.luck he he..
saya follower baru.moh follow saya.ada tutorial mekap dn lain2.klik sini zoey zau yah ska-ska hati

ayu jue said...

thankz..nnti ju terjah belog awaak ye..

There was an error in this gadget

here