Tuesday, March 2, 2010

Sekapur sirih Seulas Pinang


SHALIDA SAMSUDDIN... membe yang paling rapat ngan ju dr skola...ponteng same-same...fly same-same..n die jgak la tempat ju luahkan masalah...die seorang pendengar yang setie...xpenah merungut law ju citer pape kat die...redha jerk..hehe..teringat time skola..buku pergerakkan pelajar penuh ngan name kitowang jerk..kes ponteng..hehe...nakalnyer...tapi 2 sume time skola...skang da xwat da..da tobat..eheh..time ju sakit mase SPM dulu, die la yang jage ju...die yang sediekan barang2 nak bawak g exam..basuhkan baju ju...ironkan baju ju...sume la die yang wat..ju tinggal bawak dr jerk...kuku ju pon die yang potongkan taw...thankz cayunk...



tgok la~berseri2 pengantin ni..rugi lor sape yang xpat tgok tyme dier kawen~jeles..nak kawen jugak~huhu!!!congratulation cayunk!!





Doa Untuk Pengantin



“ Dari setinggi dan seluas kasih sayangMu, Kau limpahkan rahmat jua keampunanMu kepada pengantin suami isteri. Berkatilah majlis yang diadakan dengan keberkatan dari permulaan hingga pengakhirnya. Sesungguhnya pertemuan ini adalah dengan izinMu, kurniakanlah keduanya ketenangan, kebahagiaan dan jiwa yang tabah menghadapi setiap dugaanMu. Mudah-mudahan perkongsian hidup yang dibina berkekalan hingga ke akhir usia dan kurniakanlah kepada mereka zuriat yang soleh dan solehah. Dengan taufik dan hidayahMu beruntunglah keduanya dalam kehidupan di dunia


lebih-lebih lagi di akhirat "


“Ya Allah


Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khadijah.


Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dunia dan akhirat “


- Amin Ya Rabbal ‘Alamin -

Tapi skang zaman da berubah..Cam xcaye jerk member yang paling rapat ngan ju dulu skang da jadik akak ipar sendiri...2la yang dikatakan jodoh kan...xterduge n xpenah terbayang pon akan jadik 1 family ngan shelite...huhu..nampaknyer pas ni kene panggil akak la.. :)

Tahniah kat family baru ju...SHALIDA SAMSUDDIN yang selamat di ijab kabulkan pade 26 feb 2010 yang lepas dengan abang ju yang tersayang..MAHAZARUDDIN..semoge korang berdue idup bahagie hingga ke akhir hayat...berseri-seri muke shelite time kenduri 2..rugi la sape yang xdatang..hehe...skang shelite da sattle...yang len bile lak??heheh...jgan lupe jemput ju lak t taw...
Thankz jugak kat membe-membe yang sudi luangkan mase dtg ke uma kami...iha suhada, wani nazeri, akma hasan, hasna izati, tiqah ramly, shahidah amaran, typah hamid, husna zainudin, nik n sume membe yang datang bagi support kat shelite... yang xpat dtg pon xpe...kami paham sume owg ngah sebuk blaja skang..tapi t ju kawen kowang kene dtg taw..heheh..no excuse..wajib...

No comments:

There was an error in this gadget

here