Thursday, February 11, 2010

Terima kasih =)




harini birthday yang ke-22. Macam tak percaya. Cepat sangat masa berlalu sampai tak sedar umur dah semakin meningkat. fyuhhh! Thanks Guys! Farahanis, Laila, Mas, Pakcik, Adi and Pejal yang buat surprise birtday for me. I am a Happy girl! Korang memang sangat pandai berlakon. Unexpected. Lepas ni dah boleh jadi retis dah tu. 

Memang tak sangka pun dorang nak celebrate birthday sebab ingatkan makan makan biasa je. Rupanya nak dapat hadiah birthday awal sebab nak balik kampung. hehe. Boleh pulak si pakcik ni subahat sekali dengan korang kan. Patutlah pelik je si Pejal ni tetiba ajak dating. By the way, terharu sangat dengan apa yang korang buat. Thanks juga untuk hadiah Cenonet tu. Pink kau! Satu satunya makhluk pink yang Jue ada, but I love it. hahaha

Thank juga kat mak yang bagi bangle baru sempena birthday yang ke-22 ni. Ganti bangle lama yang terjatuh dalam bas UTM. Thank Ieka untuk Shawl and brooch yang cantik. Thanks Kak Ta untu brooch and gelang yang sweet. Hijau lagi! suke!


No comments:

There was an error in this gadget

here