Saturday, April 9, 2011

sharing is caring =)

assalamualaikum...=)

hehe..tetibe arini jadik baek pulak..
harusslah sebab mud tengah baek kan..
pandai upenye bagi salam aku nih..hakhak..

malam tadi cukup tido...yeke cukup?
(9malam sampai 9pagi..xcukup tataw nak cakap pe la kan..)
so bangun pagi ngan cerienye la kan..haha

yang penting aku dapat settlekan final year project by yesterday..
so arini otak agak lapang la
dapat bernafas secare normal..ngehhh

okeyh~sape yang rase tak berminat ngan kisah cintan cintun
or meluat nak dengar kisah chenta aku, u can stop reading dis entry ok..
hehe...bagi sape yang sudi nak bace,teruskan..=)

i got a lot of happiness today

why?


aku dapat belikan hp tuk kesayangan aku...mungkin bukan hp yang mahal..tapi cukup la sekadar boleh guna..n da most important is hp 2 one of my wishlist sebab i loike its kaler ok!
haruussslahhh ijaw kan!!
harap hp tu dapat membantu kamu sayang...=)
sharing is caring...





then, we g dinner kat piza hut~
thankz kat kawan yang teman aku pegi survey n belikan hp 2 yepp..
jase mu dikenang,...heheh


actually aku ade banyak picca nak share ngan korang..
but, terbantut sebab tenet yang agak-agak cam siput sakit lutut je (siput ader lutut ke??)
ok guys..choww!thankz reading~

p/s : kiter akan rase hepi bile orang yang kiter sayang epi..


2 comments:

cik violet said...

comey ar nset tuh ;)

ayu jue said...

comey kan..fungsi die bese2 jerk..sy suke sebab ijau~hehe

There was an error in this gadget

here