Monday, January 10, 2011

kena dera =D

oit oit!!pe cer kamu sume arini??chat kah?sakit kah?arap2 sumenyer ok ye!!arini nak citer kat korang sal weekend yang best sebab dapat bersame ngan si putera katak aku!!ngehhh~best sangat sebab dis week die sebok sangat sampai xpat luangkan mase ngan aku pown..hehe...tapi weekend die kene la tebus balik!!padan muke die kan~haha...kecian putera katak aku tuh!!

ari sabtu ari 2 si putera katak belanje aku makan piza..nyum2!!mmg antare mkanan feberet aku pown..hehe...sebab aku da bermasam muke,die terpakse la kan..hehe..best!!sebab lamer xmakan piza...pasni secret recipe lak yerk en kesayangan..hehe...

pas2 xkan nak terus balik kan..xsyok la..aper kate kiter tgok wayang lak..erm...citer aper yerk??pilih punyer pilih,last2 DAMPING MALAM jadik pilihan...hush!!tgok citer antu kene besedie la..hehe..besedie tuk aku tutup mate n korang lak besedie tutup telinge..ngehhh!!tapi satu pekare yang agak pelik tapi benar lak berlaku...langsong xdengar jeritan aku bile tgok citer 2..jgan xcaye!!hehe..ermm??ni petande aku dah makin berani atau citer 2 xmenyeramkan langsung??lu pikir la sendirik..huhu..lau aku jerit mmg agak memalukan la kan sebab ader budak2 yang tgok citer 2..siap gelak2 lagi!!haha...tapi xbest sangat la citer 2...xseram langsong!ngehhh~


next day~putera katak kene dere lagik!!bawak aku besia2 kat city square...bile lagi u nak bawak i kan b!!hakhak..before g sane da set jgan beli pape~tgok jerk..tapi boleh pulak kan!hehe..last2 sangkut jugak ngan selai baju!!aishh!!cakap nak jimat2..ape la ju nih!lau ikutkan hati,macam2 nak beli..da berkenan macam2 da...tapi takot kene mara ngan en kesayangan 2,terpakse pilih satu jerk!nak tgok x baju baru aku??jeng jeng jeng~entry akan dtg aku upload yerk=D

then, kiter tgok muvie lagi..hehe...kali ni citer aper ye???agak2 korang citer ape?ok...cam biase la..scary muvie jadi pilihan... MY EX: HAUNTED LOVER..erm??best kah citer nih?ok la..unexpected!!korang tgok la sendiri yerk...hehe..nak citer cam xbest lak t korang nak tgok..ok~setelah 2 ari putera katak aku kene dere, kiter kasi can kat die tgok bola..jom restoren agus tgok bola..hikhik..kecian die..lalalala~


ok la korang..cerie2 selalu yerk...cayunk korang *wink*

2 comments:

putere katak hensem said...

oooo.... dah mmg plan nak mendere ke...

ayu jue said...

haha..kamu mmg sanggup di dere kan?

There was an error in this gadget

here