Sunday, January 23, 2011

no shopping ok!!!

elo2!!!hehe...aku ngah penat nih..baru balik dari bersiar-siar ke city square jeybee..tapi semangat menghapdet punyer pasal,siap2 solat isyak terus dok depan lappy kesayangan aku nih..hehe...semangat x??semangat x??kalau la semangat macam ni tuk wat asignment.. confirm 4 flat tiap2 sem!!hehe..ni x..memang liat nak mampos bab nak buat asgnment kan..selagi xsampai due date, slagi 2 xmo buat!!aiishhh..pe nak jadik ni jue!!

tadi before g jejalan, putera katak da pesan ciap2 da.."NO SHOPPING OK!!"..wah!!tegas giler!!garang!!nampaknyer memang tak dapat beli pape la kan!!hehe...plan asal nak ke TEBRAU..tapi si enchek putera mangun lambat xjadik la nak kesane!! last-last g CS jek la!!ok la 2 kan dari dok kat bilik yang membosankan nih!!hehe...

okeyh!!sampai CS kitorang terus g tengok tiket muvie...punyer la xtaw nak tengok citer aper,kitowang tengok citer POCONG JUMAT KLIWON...of coz la scary muvie jadik pilihan kan...hehe...tapi bile tgok..xseram langsung!!ntah pape jerk citer~XBEST!!!!menyesal jerk tengok citer 2..xpaham motif!! grrrr..xtaw la pulak bagi korang kan..tapi bagi aku memang xbest!tengok la picca yang tak seberape dari kami nih..=))






pas 2 aku g usya-usya make up kat elianto...tapi xbeli pape pown...tengok-tengok jerk!!hadoi~sedissss!!nak beli tapi pikir kene jimat-jimat..terpakse tangguh dulu la..hehe...no hal la kan~nanti ader duit nak beli banyak-banyak!!!balas dendam!!hehe....='((

then makan kat wakaf singgora before balik...kenyang!!siap minum air tembikai gelas besa ag!!wahh....yummy!!! thankz to putera katak sebab da bawak saye jalan2 arini yerk!! much eppi today!!...okeyh..thankz kat korang jugak yang sudi bace k..=D


4 comments:

Seimura said...

rindunya dgn jb..
sob..sob..
bila nak balik malaysia ni..

ayu jue said...

blaja obesi ke?ktne?cuti balik la~

saharinasaharudin said...

hijau~
comel ka korang :)

ayu jue said...

thankz dear~=))

There was an error in this gadget

here