Sunday, January 16, 2011

khurafat!!Perjanjian Syaitan

eloo my dear!!ape kaba arini?lame rase xmenconteng kat belog nih..hehe..weekend ari2 plan asal nak ke singapore ngan si putera katak..plan punyer plan,malam nak g 2 baru teringat yang paspot xder~anta g wat visa tuk g australia!!hadoi~maaf ye enchek kesayangan atas kecuaian saye!!

xpela..kiter tukar ke plan b pulak!!g u mall tgok citer kurafat arahan shamsul yusof~huhu..best la jugak citer 2..banyak action yang mengejutkan~tengah2 syiok tgok..hah!!amik ko!terkeluar jeritan pompuan aku!haha..tyme tgok 2, blakang seat aku ader geng2 mamat nih(rasenyer dak2 utm jugak), membebel kalah pompuan bile panggung 2 kecoh ngan jeritan..relax la 2 bro..name pown tgok citer antu..jgan la mara2 bile orang menjerit!hadoi!!xsporting langsung...law datang tgok muvie ngan awek, kontrol macho abes!!haha..apeda!

okeyh!!berbalik pade citer kurafat nih..sape yang xseda 2 xtaw la ape aku nak cakap kan..korang jangan la sesekali wat perjanjian ngan syaitan ataupon jin..banyak care tuk kiter dapatkan seseorang tapi bukan ngan jalan yang sala cam2..bile da tersala langkah,mnyesal pown da xgune..nape la kiter nak mintak petolongan daripade makhluk yang dicipta oleh pencipta yang same ngan kiter..jalan terbaik,mintak la pertolongan daripade pencipta kiter..(da macam ustazah pulak aku kan!!)hahah...

okey la dear!!arap sape yang da tgok citer ni dapat pengajaran..jangan la dok pecaye bomoh2 yang bukan2 2 yerk!!next muvie nak tgok citer kongsi!!macam best jerk!!!

No comments:

There was an error in this gadget

here