Tuesday, January 11, 2011

JaLan-jalan~=P


Jalan..jalan..jalan!!da xder keje len agaknyer budak2 ni kan..=) haha..bile mase aku blaja??bile mase aku g kelas??ader mase kah?pelik2!!haha~korang jangan pelik..aku xponteng kelas ok!!last week n dis week kelas aku banyak cancel coz half dari dak kelas aku xder~dorang ke china..dats y la aku ni asyik membuang mase jerk!tapi esok kelas da cam biase..arrggghhh!!!!malasnyer nak g kelas!!siyes xtipu!
Okey!tapi skang aku bukan nak ckap sal kelas..bukan jugak nak ckap sal study~too boring 2 say bout dat kan...haha...skang nak citer sal arini..ari selase bersamaan ngan 12 January~siang tadi penat giler g jejalan kat PLAZA ANGSANA..mesti korang bese dengar kan!yang dok jb lagi la kan~saje jalan ke sane..bosan da g CS jerk..huhu..tukar angin ckit..hehe=D
Hajat kuar arini atas 1 tujuan utama sebab nak beli kasut!yeayy!!dapat kasut baru lagi..hehe..kasut lamer ader jerk..saje nak tambah koleksi sebab da bosan pakai kasut 2 jerk..hehe.. ~law da kuar ngan si putera katak..beli kasut pown mesti nak same kan..mengade x??eheh~ cube teka kasut pe jadik pilihan kali nih~ngehh=P


 tadda..~ni la kasot baru yang jadik pilihan..hehe..simple but penuh makne..eheh..tgok la~saiz kaki die 2x gande saiz kaki aku..ehhe...


yang waner krim 2 pulak kasot lamer kitowang...hehe..now ader 2 kasot same..leh tuka2~eheh
(bile la en putera ni nak beli kasot kale ijau kan..=’((..)


sekadar gamba hiasan..(asal aku nampak tembam??xpuas ati!!)..okey..next!!..


antare kedai yang xsah law xsinggah..huhu!okey..layan..zass!!

sebelom balik menyempat jerk rembat shawl..ehhe! apeda!!pantang nampak~




 bedal la..janji kaler ijau..kankan...haha..(bagi mane2 belog yang jual shawl 2 xyah susa2 jual shawl kale pink ke,purple ke n kale len kat aku..mmg aku xpakai la kan..)
ahah!!baju lam picca kat ni baju yang baru beli weekend ari2~chantik x?eheh



okeyh!ijau lagik!haha...riben 2 pown riben baru okeyh!heheb

 shawl nampak cam shawl plain biase jerk kan..tapi aku syuke design belakang die..tgok ni..chantik x??eheh


ehem..ehem..before balik kene la penuhkan perot dlu kan...
syedapnyer makan kek secret recipe golden nugget n chocolate cheese..erm...yummy!!
tapi kenyang la pulak setakat makan kek jerk kan!!kompem xkenyang!ayam penyet pulak..wow!!eheh!xpadan ngan perot kan~best!!

okey la..ari da lewat malam..aku kene tdo..esok nak g kelas!!gud nite korang!mmmuuuahhhh~

4 comments:

bidadarihijau said...

amboi sonok jalan klas cancel ehh..utm jugak eh??CS la angsana la..ahahha

ayu jue said...

haha..yup!!utm jugak~musti la sonok..siape xsyuke law kelas cancel kan..eheh

Aisya J said...

comelnyaaa korang berdua :D

ayu jue said...

hehe..tengkius dear~=))

There was an error in this gadget

here